Benodigdheden :
3 grote repen Mars
100 g boter
150 g rietsuiker
200 g bloem
1 ei
1/2 zakje bakpoeder
klopper
houten lepel
bakpapier
bakplaat
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6). Snijd de Mars-repen in kleine blokjes.
Laat de boter in een pan op een laag vuur smelten. Haal de pan van het vuur en doe de suiker erbij.
Meng alles met een klopper. Dat schuimt goed! Voeg het ei, de bloem en het bakpoeder toe. Meng met een houten lepel.
Voeg de stukjes Mars toe, maar zorg ervoor dat je ze niet te plat drukt.
Leg kleine hoopjes deeg op voldoende afstand van elkaar op een met bakpapier bedekte bakplaat. En nu nog 10 minuten laten bakken!
Zodra de koekjes goudbruin beginnen te worden, haal je ze snel uit de oven.
Wanneer de koekjes afgekoeld zijn, kun je ze nog 2 dagen bewaren in een luchtdicht afgesloten koektrommel.
Smakelijk!
—————